Lodge de Wielewaal

Vakantielodge 'De Wielewaal'ligt op een prachtig plekje aan de visvijver. Dit huis heeft 2 slaapkamers met elk 2 luxe boxspringbedden. De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder ook een vaatwasser en een magnetron/oven. Het sanitair bestaat uit een heerlijke douche, een wastafel en een toilet. Via ...

Accommodatie Hotel / B&B Slaapkamers 2 Badkamers 1 Slaapplaatsen 4

Lodge de Wielewaal

Bakkeveen,


Vakantielodge 'De Wielewaal'ligt op een prachtig plekje aan de visvijver. Dit huis heeft 2 slaapkamers met elk 2 luxe boxspringbedden. De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder ook een vaatwasser en een magnetron/oven. Het sanitair bestaat uit een heerlijke douche, een wastafel en een toilet. Via de schuifdeur in de kamer kom je op de vlonder welke aan de vijver ligt. Hier is een gezellige haard en kun je genieten van lange zomeravonden. Ook vanuit het huis heeft u door het grote venster een prachtig uitzicht over de vijver. De zitkamer heeft een ruime hoekbank en er is een eethoek om aan te eten. Wifi en tv aanwezig.

Type verblijf Hotel / B&B
Woonruimte m2
Terrasruimte 0 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Slaapplaatsen 4
Uitzicht

Aanwezig in verblijf:

Lodge de Wielewaal


Omgeving

U vindt ons 2 km van het centrum van Bakkeveen, gelegen op het punt waar Friesland, Drenthe en Groningen samenkomen. Tegenover de camping ligt het natuurgebied Mandefjild met afwisselend bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Achter ons liggen akkers en weiland in een coulissen landschap zover als het oog reikt. Kortom een prachtige, verrassende omgeving om dit  wandelend of op de fiets te komen bekijken. Bakkeveen is een toeristisch brinkdorp waar zomers activiteiten plaatsvinden als grote rommelmarkten, braderieën en festivals. Bakkeveen heeft een verwarmd buitenzwembad. Fijn voor als het warm is en ook nog dichtbij.Recreatiemogelijkheden

In het hoogseizoen is het een fijne plek voor kinderen om te spelen. Er is veel ruimte en er zijn sport- en speelvoorzieningen; een trampoline en een zandbak, voetbalgoals, volleybalnet en een jeu-de-boulesbaan. In de zomervakantie organiseren we activiteiten voor jong en oud. Denk aan bingo, speurtochten, ringsteken met de Friesche paarden en andere wedstrijden. In de voormalige schuur hebben we een gezellige kantine waar  spelletjes gedaan kunnen worden. Als voormalige boerderij hebben we nog altijd veel dieren, zoals paarden, pony’s geiten ,konijnen, duiven en kippen. Ponyrijden en uw eigen paard of pony meenemen is ook  mogelijk. Huisdieren zijn, mits aangelijnd, toegestaan.

Niet bekend.
zijaanzicht vakantiehuiszijaanzicht vakantiehuis
Contactpersoon Lina Dekker
Bedrijfsnaam Camping It Kroese Beamke

Adres Nije Drintsewei, 6
Postcode 9243SE
Plaats Bakkeveen
Land Nederland

Telefoon 0516541245
Mobiel 06 10 54 87 05
E-Mail info@kroesebeamke.nl
Website: http://kroesebeamke.nl/

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Camping It Kroese Beamke

Bakkeveen,

personen 0 slaapkamers

Camping It Kroese beamke is sfeervol gelegen op het erf van een voormalige boerderij. Het boerenleven heeft plaatsgemaakt voor vakantieplezier. U vindt op onze camping 65 zeer ruime kampeerplaatsen me..


Huisdier toegestaanTVParkeerplaatsSpeeltuinTerras Al vanaf: Bekijk verblijf

Lodge de Wielewaal

Bakkeveen,

4 personen 2 slaapkamers

Vakantielodge 'De Wielewaal'ligt op een prachtig plekje aan de visvijver. Dit huis heeft 2 slaapkamers met elk 2 luxe boxspringbedden. De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder ook een vaatwa..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Vakantieboerderij

Bakkeveen,

22 personen 7 slaapkamers

Groepsaccommodatie It Kroese beamke is een sfeervol huis gelegen in het achterste deel van een boerderij. Het heeft 7 slaapkamers, waarvan er 2 op de begane grond en 5 slaapkamers op de bovenverdiepin..


Huisdier toegestaanTVMagnetronOvenParkeerplaats Al vanaf: Bekijk verblijf