Toeristische plaatsen

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg tussen Venlo en Roermond ligt het pittoreske, historische Maasdorp Kessel. Hier, in het land van Peel en Maas, vindt u onze boerencamping Oda Hoeve die in 2001 is opgericht en momenteel bestaat uit campingplaatsen en tevens ruim uitgeruste camperplaatsen.

Ac...

Accommodatie Chalet / Stacaravan Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen N.V.T.

Toeristische plaatsen

Kessel, Nederland


Op de grens van Noord- en Midden-Limburg tussen Venlo en Roermond ligt het pittoreske, historische Maasdorp Kessel. Hier, in het land van Peel en Maas, vindt u onze boerencamping Oda Hoeve die in 2001 is opgericht en momenteel bestaat uit campingplaatsen en tevens ruim uitgeruste camperplaatsen.


Achter de boerderij waar onder andere asperges worden geteeld, bevinden zich een aantal standplaatsen voor caravans en tenten. Sindskort mogen wij ons ook camper camping noemen en heeft er een uitbreding plaatsgevonden, waardoor we vanaf nu ook ruime camperplaatsen aanbieden. In feite bent u dus aan het kamperen bij de boer. Wilt u eens een keer iets anders doen en tot rust komen in de natuur dan is de keuze voor onze boscamping de juiste. Wij organiseren in het hoogseizoen leuke activiteiten waaraan iedereen op de boerencamping mag deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan een muziekavond, een tocht in de huifkar of bezoek een van de watergebieden in de buurt waar u kunt deelnemen aan wateractiviteiten.


Op de camping zelf bent u verzekerd van een ruime plaats met voorzieningen zoals water, elektriciteit en zelfs een riolering die u aan kunt sluiten op uw caravan. Er zijn schone douches en wc`s, met voorzieningen voor mindervaliden. Onze camping heeft ook een recreatieruimte waar u gezellig een spelletje of een potje biljart kunt spelen. Verder kan een jeu-de-boulesbaan natuurlijk niet ontbreken op een camping. Bij camping Oda Hoeve kunt u daarom ook een balletje gooien!


 


 

Type verblijf Chalet / Stacaravan
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen N.V.T.
Uitzicht www.odahoeve.nl

Aanwezig in verblijf:

Toeristische plaatsen


Omgeving

Uw zoektocht naar een kampeerterrein stopt bij camping Oda Hoeve in Noord-Limburg. Nergens vindt u namelijk een kampeerterrein met een mooiere ligging. Onze camping ligt achter onze boerderij die tussen de bossen ligt. Een verblijf op camping Oda Hoeve betekent dat u dichtbij natuurgebied `Slawin` in de Heldense Bossen zit. Vanaf uw campingplaats heeft u uitzicht over het prachtige Maasdorp Kessel, een pittoresk plaatsje waar bovendien ook genoeg voorzieningen zijn. Met al dat groen om u heen, zult u zeker uitgerust weer naar huis gaan.Recreatiemogelijkheden

Niet bekend.
Odahoeve kamperen 0Odahoeve kamperen 0
Odahoeve kamperen 1Odahoeve kamperen 1
Odahoeve kamperen 10Odahoeve kamperen 10
Odahoeve kamperen 11Odahoeve kamperen 11
Odahoeve kamperen 12Odahoeve kamperen 12
Odahoeve kamperen 13Odahoeve kamperen 13
Odahoeve kamperen 14Odahoeve kamperen 14
Odahoeve kamperen 15Odahoeve kamperen 15
Odahoeve kamperen 16Odahoeve kamperen 16
Odahoeve kamperen 17Odahoeve kamperen 17
Odahoeve kamperen 18Odahoeve kamperen 18
Odahoeve kamperen 19Odahoeve kamperen 19
Odahoeve kamperen 2Odahoeve kamperen 2
Odahoeve kamperen 3Odahoeve kamperen 3
Odahoeve kamperen 4Odahoeve kamperen 4
Odahoeve kamperen 5Odahoeve kamperen 5
Odahoeve kamperen 6Odahoeve kamperen 6
Odahoeve kamperen 7Odahoeve kamperen 7
Odahoeve kamperen 8Odahoeve kamperen 8
Odahoeve kamperen 9Odahoeve kamperen 9
Contactpersoon Maikel en Harry Willems
Bedrijfsnaam Camping Oda Hoeve

Adres Heldenseweg 10
Postcode 5995 RP
Plaats Kessel ( Llimburg )
Land Nederland

Telefoon 0031774621358
Mobiel
E-Mail info@odahoeve.nl
Website: http://www.odahoeve.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Toeristische plaatsen

Kessel, Nederland

personen 0 slaapkamers

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg tussen Venlo en Roermond ligt het pittoreske, historische Maasdorp Kessel. Hier, in het land van Peel en Maas, vindt u onze boerencamping Oda Hoeve die in 2001..


Al vanaf: Bekijk verblijf