Al vanaf:
€ 78,-
()

Vakantiewoning Villapark de Oesterbaai

Alle zes- en achtpersoons vakantiewoningen op Villapark de Oesterbaai zijn geschikt voor normale rolstoelen. Een aantal bungalows op Villapark de Oesterbaai zijn speciaal aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. De MIVA-wonig heft een aangepaste badkamer op de ...

Accommodatie Hotel / B&B Slaapkamers 4 Badkamers 2 Slaapplaatsen 8

Vakantiewoning Villapark de Oesterbaai

Wemeldinge, NederlandAlle zes- en achtpersoons vakantiewoningen op Villapark de Oesterbaai zijn geschikt voor normale rolstoelen. Een aantal bungalows op Villapark de Oesterbaai zijn speciaal aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. De MIVA-wonig heft een aangepaste badkamer op de begane grond (douchestoel, verhoogd toilet, beide met dubbele greep, ligbad en wastafel.


De Oesterbaai is een kleinschalig vijf sterren park met vakantiewoningen in Zeeland. Villapark De Oesterbaai ligt aan de rand van het charmante dorpje Wemeldinge, aan Nationaal Park de Oosterschelde. Een eldorado voor surfers en sportduikers. Vanuit het Villapark zijn er veel fiets- en wandelmogelijkheden.


 


Type verblijf Hotel / B&B
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Slaapplaatsen 8
Uitzicht Aangepaste vakantiewoning 8 personen in Wemeldinge Zeeland

Aanwezig in verblijf: TVMagnetronParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkTerrasVaatwasserCentrale verwarmingTuinsetRadioCD SpelerKoffiezetapparaatKoelkast

Vakantiewoning Villapark de Oesterbaai


Omgeving

Omgeving
Het gebied tussen Villapark De Oesterbaai en Kattendijke is van oorsprong gebruikt voor de Oestercultuur, waarvan, als u langs de Oosterschelde bij laag water de resten nog kunt vinden. Tegenwoordig biedt dit gebied goede duikplaatsen, wat ook te zien is op mooie dagen. Duikers hebben dit gebied dan ook gevonden als mogelijkheid om te duiken in het grootste natuurreservaat van Nederland, de Oosterschelde.


Als we vanuit Villapark De Oesterbaai naar Yerseke rijden komen we langs de Yerseke moer, een uitgestrekt gebied dat een waar paradijs is voor vogelaars. In dit landschap, dat is gevormd door het turfsteken of moerneren voor brandstof en zout, vinden we een zeer specifiek vogel en plantenleven. Er komen hier veel soorten weidevogels voor zoals tureluurs, grutto's en kemphanen. Zoutplanten die u hier kunt vinden zijn o.a zeekraal, zeeaster, kweldergras en strandzoutgras.


De Oosterschelde Biedt de mogelijkheid om te duiken in het grootste natuurreservaat van Nederland. Omdat de Oosterschelde door invloed van eb en vloed stromend water heeft, is dit alleen mogelijk voor ervaren duikers. Persluct is tegenover camping de Oesterbaai te koop. Afhankelijk van de tijd van het jaar vinden de duikers onder water een gevarieerd onderwaterleven met vele soorten anemonen, sponzen, kreeften, krabben, naaktslakken en inktvissen. Afgelopen jaar zijn zelfs ontmoetingen gemeld met zeepaardjes, wat wijst op een steeds verbeterende Oosterschelde. 


  Recreatiemogelijkheden

Recreatievoorzieningen ter plekke
Op het Park zijn geen winkels aanwezig. In Wemeldinge, op loopafstand (400 meter) van het park, vindt u de Spar supermarkt.  Het vakantiepark is direct aan het strand gelegen en aan de Oosterschelde met uitzicht op de Zeelandbrug. Het zwembad ligt op ca 8 km, een tennisbaan in het dorp Wemeldinge.


Op het park is een speeltuin met diverse speeltoestellen zoals een wip schommel, klimrek en een zandbak. Wanneer u van vissen houdt, dan biedt de Oosterschelde uitkomst! Vissen kan vanaf de kant of vanuit een bootje. De Oosterschelde is rijk aan vele soorten vis. Het aanbod varieert van tong, bot, zeebaars en schar tot paling, kabeljauw, wijting en makreel. 


Zwemmen in het sport- en zwembadcomplex Omnium in Goes (ca. 9 km). Hier is een subtropisch zwembad met twee super glijbanen met spannende lichteffecten, een beautysalon en zonnebanken. Ook zijn er drie sporthallen waar u kunt squashen, tennissen en klimmen. tel. Omnium: 0113-233388.

Niet bekend.
Het vakantiechalet nr 60Het vakantiechalet nr 60
AchterzijdeAchterzijde
WoonkamerWoonkamer
Gezellige woonkamerGezellige woonkamer
KeukenKeuken
Ruime eettafelRuime eettafel
KeukenKeuken
EettafelEettafel
OverzichtOverzicht
OverzichtfotoOverzichtfoto
H/L bed met papegaaiH/L bed met papegaai
Douche met douchestoelDouche met douchestoel
Onderrijdbare wastafelOnderrijdbare wastafel
Contactpersoon Villapark de Oesterbaai Wemeldinge Villapark de Oesterbaai Wemeldinge
Bedrijfsnaam De Oesterbaai

Adres Binnendijk 2-95
Postcode 4424 NS
Plaats Zeeland
Land Nederland

Telefoon 0113-621444
Mobiel 06-11042303
E-Mail VillaparkdeOesterbaai@elkeplek.nl
Website: https://oesterbaai-zeeland.nl/nl/

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Vakantiewoning Villapark d..

Wemeldinge, Nederland

8 personen 4 slaapkamers

Alle zes- en achtpersoons vakantiewoningen op Villapark de Oesterbaai zijn geschikt voor normale rolstoelen. Een aantal bungalows op Villapark de Oesterbaai zijn speciaal aangepast voor mensen ..


TVMagnetronParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkTerras € 78,- Bekijk verblijf