Vak. boerderij De Landschotse Hoeve

Zes persoons vakantieboerderij De Landschotse Hoeve is een ruime rolstoeltoegankelijke vakantieboerderij met veel voorzieningen voor mensen met een lichamelijk beperking. De boerderij heeft drie schitterende vakantieappartementen. Appartement ‘Wit Holland’ is een huiselijk en sfeervol vo...

Accommodatie Hotel / B&B Slaapkamers 2 Badkamers 1 Slaapplaatsen 6

Vak. boerderij De Landschotse Hoeve

Westelbeers, Nederland


Zes persoons vakantieboerderij De Landschotse Hoeve is een ruime rolstoeltoegankelijke vakantieboerderij met veel voorzieningen voor mensen met een lichamelijk beperking. De boerderij heeft drie schitterende vakantieappartementen. Appartement ‘Wit Holland’ is een huiselijk en sfeervol volledig rolstoeltoegankelijk appartement op de begane grond met een heerlijk, grote tuin. De keuken heeft een onderrijdbaar aanrecht, de badkamer is volledig aangepast voor rolstoelgebruikers en ook de slaapkamers zijn ruim. Ook zijn er diverse hulpmiddelen aanwezig zoals een hoog-laag bed, tillift en rolstoelbrancard.
 

Het is mogelijk om met zes personen in dit appartement te verblijven. De twee slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank wat slapen met zes personen mogelijk maakt. Bij aankomst wordt ervoor gezorgd dat u direct koffie en thee kunt zetten. Beddengoed is inbegrepen en ook liggen er voldoende zachte badhanddoeken voor u klaar. De Landschotse Hoeve beschikt over een kinderbedje. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, geef dat dan even aan bij uw reservering.


 

De Landschotse hoeve is een plek omt te genieten van rust, ruimte en natuur. U verblijft op een actief melkveebedrijf midden in het groen. Bekijk de werkzaamheden van een hedendaagse boer en help, wanneer u wilt, een handje mee! Hier kunt u genieten van een heerlijke vakantie of een weekendje weg.


 

Ook huisdieren zijn van harte welkom. U kunt dit vermelden bij uw reserveringsaanvraag (de kosten € 8 per dier per verblijf). Ook paarden kunnen op de Landschotse hoeve logeren voor € 15,- per nacht, inclusief weidegang, stro, hooi en vers water. Geef dit a.u.b. aan bij uw reserveringsaanvraag. 
Type verblijf Hotel / B&B
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Slaapplaatsen 6
Uitzicht Aangepaste 6 persoons vakantiewoning in Westelbeers Noord Brabant.

Aanwezig in verblijf: TVMagnetronOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkTerrasVaatwasserWasmachineWi-FiTuinsetRadioCampingbedjeKoffiezetapparaatKoelkast

Vak. boerderij De Landschotse Hoeve


Omgeving

Omgeving
‘De Landschotse Hoeve’ in Brabant ligt in een omgeving met veel natuur met goede fiets- en wandelpaden. Vanaf de boerderij heeft u direct toegang tot een uitgebreid netwerk van bewegwijzerde fiets- en wandelroutes. Er zijn verschillende routes in de informatiemap in uw appartement aanwezig. Een ideale omgeving voor wandel- en fietsvakanties!!

Het natuurgebied bij De Landschotse Hoeve ook zeer geschikt voor mountainbikers. U kunt uw eigen fiets meenemen en bij ons stallen. Elektrische fietsen kunnen worden opgeladen. Het is ook mogelijk om in de directe omgeving elektrische- of gewone fietsen te huren.Recreatiemogelijkheden

Recreatievoorzieningen ter plekke
Het actieve melkveebedrijf is een echt familiebedrijf. De familie woont en werkt hier nog altijd met veel liefde. De gastheer en –vrouw vertellen u graag meer over de boerderij. Een rondleiding over het bedrijf is voor liefhebbers vanzelfsprekend.

Wie wil, kan meehelpen bij het koeienmelken en het laten drinken van de kalfjes of een rondje meerijden op de tractor! Haal tijdens je vakantie je melkdiploma. Zo'n diploma heeft nog niemand!!

Niet bekend.
WoonkamerWoonkamer
KeukenKeuken
Onderrijdbaar aanrechtbladOnderrijdbaar aanrechtblad
EettafelEettafel
Ruime 2 persoons slaapkamerRuime 2 persoons slaapkamer
SlaapkamerSlaapkamer
Hoog/laag bedHoog/laag bed
TilliftTillift
Badkamer overzichtBadkamer overzicht
DouchebrancardDouchebrancard
Koeien kijkenKoeien kijken
KalfjesKalfjes
Luchtfoto Landschotse HoeveLuchtfoto Landschotse Hoeve
Omgeving Landschotse HoeveOmgeving Landschotse Hoeve
Rolstoeltoegankelijke wandelrouteRolstoeltoegankelijke wandelroute
Wandelen op het rolstoelpadWandelen op het rolstoelpad
Contactpersoon Vakantieboerderij De Landschotse Hoeve
Bedrijfsnaam De Landschotse Hoeve

Adres Voldijnseweg 4
Postcode 5091 KK
Plaats Westelbeers
Land Nederland

Telefoon
Mobiel 06-20159184 of 06-52717700
E-Mail info@landschotsehoeve.nl
Website: http://www.landschotsehoeve.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Vak. boerderij De Landscho..

Westelbeers, Nederland

6 personen 2 slaapkamers

Zes persoons vakantieboerderij De Landschotse Hoeve is een ruime rolstoeltoegankelijke vakantieboerderij met veel voorzieningen voor mensen met een lichamelijk beperking. De boerderij heeft drie ..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijk Bekijk verblijf