Al vanaf:
€ 14,60
(Per dag)

Camping Toeven

Camping Toeven is een rustige camping vlakbij Zelhem, het groene hart van de Achterhoek (Gelderland). Achterhoekse gastvrijheid en gemoedelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Camping Toeven is een van de oudste SVR campings en heeft een mooie geschiedenis. Mensen kamperen hier namelijk al 45 jaar me...

Accommodatie Camping Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen N.V.T.

Camping Toeven

Zelhem, Nederland


Camping Toeven is een rustige camping vlakbij Zelhem, het groene hart van de Achterhoek (Gelderland). Achterhoekse gastvrijheid en gemoedelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Camping Toeven is een van de oudste SVR campings en heeft een mooie geschiedenis. Mensen kamperen hier namelijk al 45 jaar met heel veel plezier!


Er is een comfortabel en vernieuwd sanitairgebouw met vloerverwarming. Er zijn 2 heerlijke douches (zonder muntjes!). Elke gast krijgt bij ons een unieke, privacyvolle plaats op een rustige camping met zeer ruime en bijzondere opzet. Elke plaats heeft een eigen watertappunt en stroomaansluiting (10 Ampère / 2400 Watt).

Type verblijf Camping
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen N.V.T.
Uitzicht

Aanwezig in verblijf:

Camping Toeven


Omgeving

De camping is een ideale uitvalsbasis voor heerlijke fiets- en wandeltochten naar leuke dorpjes, prachtige natuurgebieden en eeuwenoude kastelen en buitenverblijven. De rust, ruimte en het comfort van het landschap geven u een optimaal gevoel van vrijheid. Naald- en loofbos, vennen, akkers en houtwallen… u vindt het allemaal in de Achterhoek. Rivieren en beekdalen brengen daarin nog variatie en de bossen worden omringd door weides waar de grassen wuiven in de wind en akkerlanden waar boeren hard aan het werk zijn.Recreatiemogelijkheden

Niet bekend.
Camping ToevenCamping Toeven
Contactpersoon Johanna Oosterbaan
Bedrijfsnaam Camping Toeven

Adres Michelstraat 10
Postcode 7021 LV
Plaats Zelhem
Land Nederland

Telefoon 0314785073
Mobiel 0624249712
E-Mail info@campingtoeven.nl
Website: http://campingtoeven.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Camping Toeven

Zelhem, Nederland

personen 0 slaapkamers

Camping Toeven is een rustige camping vlakbij Zelhem, het groene hart van de Achterhoek (Gelderland). Achterhoekse gastvrijheid en gemoedelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Camping Toeven is ..


Al vanaf: € 14,60 Bekijk verblijf