Al vanaf:
€ 55
(per nacht)

Ingerichte Safaritent huren camping Kaul

Op camping Kaul met zwembaden en glijbanen 6 persoons ingerichte safaritent huren, luxe kamperen in Luxemburg dat is Glamping.

Luxemburgse Ardennen, kamfperen in een ruime en luxe ingerichte safaritent in een groene om...

Accommodatie Glamping Slaapkamers 2 Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen 6

Ingerichte Safaritent huren camping Kaul

Wiltz - Luxemburgse Ardennen, Luxemburg


Op camping Kaul met zwembaden en glijbanen 6 persoons ingerichte safaritent huren, luxe kamperen in Luxemburg dat is Glamping.


Luxemburgse Ardennen, kamfperen in een ruime en luxe ingerichte safaritent in een groene omgeving. Vanaf uw plaats heeft u een mooi uitzicht over de camping, het sanitairgebouw staat op 45 meter en is van uitstekende kwaliteit.


De familie-camping is gelegen aan de rand van een bos en tegen een beschermd natuurgebied en heeft een hoge kwalitatieve standaard met een verscheidenheid aan sportieve en recreatieve mogelijkheden. De plaats Wiltz ligt tegen de camping en u kunt deze wandelend aandoen, deze luxe plaats heeft alle voorzieningen die u van een plaats mag verwachten (banken,tanken, pinnen, restaurants enz.). In en om uw safaritent heeft u aan ruimte geen gebrek, slapen doet u op de zeer comfortabele bedden en koken kan onder de luifel met de verrijdbare keuken. De normale koelkast, de houten vlonder en de elektrische verlichting dragen bij aan het comfort tijdens uw verblijf.


De steden Luxemburg, Ettelbruck en Diekirch zijn in de nabijheid en zijn zeker een bezoek waard. Camping & Recreatiecentrum Kaul ligt op slechts een paar kilometer afstand van het meer van het natuurpark "Haute Sure". Een gebied dat zich uitstekend leent om uzelf weer op te laden en het evenwicht tussen lichaam en geest weer in balans te brengen.


Op camping Kaul zult u zeker een fijne vakantie beleven want deze camping, onder beheer van de gemeente zelf, biedt vele nieuwe voorzieningen. Alle speeltoestellen zijn nieuw er is een Bikepark aangelegd en bij de ingang van de camping treft u het in -en outdoor tennispark aan. Uw kinderen zullen zich vermaken in het mooie en verwarmde en door badmeesters bewaakte buiten zwembad met super glijbaan en ligweide op gras. Daarnaast is er voor de allerkleinsten een mooi peuterbad aanwezig. Voor onze huurders is het aquapark gratis toegankelijk. Vanaf het buitenterras op de 1e etage heeft u trouwens een mooi uitzicht op de zwemgelegenheden en de camping. Even geen zin in koken, de bistro op de 1e etage biedt u heerlijke gerechten en snacks.


Deze camping is zeker de moeite waard en alles is op een hoog niveau. In het hoogseizoen activiteiten voor jong en oud. Rust, ruimte en een schone omgeving, vakantieplezier dat is wat u zult aantreffen op recreatiepark en camping Kaul. Hond meenemen beperkt mogelijk en eerst via vooroverleg.

Type verblijf Glamping
Woonruimte 64 m2
Terrasruimte 16 m2
Slaapkamers 2
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen 6
Uitzicht safaritent huren Luxemburg camping Kaul - stijlvolkamperen

Aanwezig in verblijf: Huisdier toegestaanSpeeltuinTerrasWi-FiZwembadTuinsetKeukenKoffiezetterKoelkastloungestoelenHang- LegkastBoxspringbeddenStapelbeddenHorrenLinnengoed (betaald)

Ingerichte Safaritent huren camping Kaul


Omgeving

Plaats Wiltz heeft alle voorzieningen en is op loopafstand van de camping.


Luxemburgse Ardennen
De Luxemburgse Ardennen is rijk aan een veelkleurende natuur. De vele bergdalen, stromende riviertjes door rotsachtige groene bossen maakt de omgeving uniek. Veelal wordt dit bezichtigd door wandelaars en mountainbikers, zo is er in het toch kleine Groothertogdom een specifiek netwerk van routes voor mountainbikes met een lengte van meer dan 500 km.


Burcht Bourscheid
Burcht van Bourscheid, dit kasteel ligt op 150m. hoogte boven de rechte oever van de Sûre en 360 tot 380m. boven de zeespiegel (n.n.). de ruines van deze bouwconstructie, die ongeveer 151 m lang en 53 m breed was, een oppervlakte had van 12.000 qm, en omgeven was van een sterke ringmuur met afgesloten tussenruimtes en 11 torens zijn tegenwoordig nog een bewijs voor de belangrijke stabiliteit.
Andere bekende Luxemburgse burchten vindt u ook nog in Vianden, Clervaux, Esch/sur/Sûre en Larochette.Stuwmeer Esch-sur-Sûre
Het stuwmeer, op een kleine 20 km van onze camping is een zeer geliefd vrijetijdsoord. Het stuwmeer is voor de omgeving erg belangrijk, u kunt hier zwemmen, vissen, varen en duiken. Ook bevinden zich hier diverse wandelpaden en mountainbike routes langs het meer.


Schiessentümpel
De schiessentümpel, de grootste waterval van Luxemburg, ligt in het natuurgebied Klein Zwitserland in het dorpje Müllerthal. De Zwarte Ernz, een rivier, heeft drie geulen geschuurd in een drempel van zandsteen waardoor een kleine waterval is ontstaan.Recreatiemogelijkheden

Niet bekend.
aquapark camping Kaul Wiltz Luxemburgaquapark camping Kaul Wiltz Luxemburg
camping Kaulcamping Kaul
camping overzichtcamping overzicht
safaritenten camping Kaulsafaritenten camping Kaul
slaapvertrek kinderenslaapvertrek kinderen
slaapvertrek oudersslaapvertrek ouders
slaapvertrekkenslaapvertrekken
verrijdbare keuken safaritentverrijdbare keuken safaritent
slaapvertrek kinderen safaritent camping Kaulslaapvertrek kinderen safaritent camping Kaul
camping Kaul Luxemburg aquaparkcamping Kaul Luxemburg aquapark
speeltoestellenspeeltoestellen
camping Kaul Luxemburg Aquaparkcamping Kaul Luxemburg Aquapark
Stijlvol KamperenStijlvol Kamperen
sanitair bij safaritentensanitair bij safaritenten
Aquapark glijbaanAquapark glijbaan
Buitenterras bij aquaparkBuitenterras bij aquapark
bij zwembadbij zwembad
BikeparkBikepark
BistroBistro
bistro campingbistro camping
burchtburcht
campingcamping
campingcamping
jeu de boulesjeu de boules
KaulKaul
leefruimte safaritentenleefruimte safaritenten
PeuterbadPeuterbad
receptiereceptie
speeltoestelspeeltoestel
spelenspelen
spelenspelen
springkussenspringkussen
stuwmeerstuwmeer
tennisbanentennisbanen
volleybalvolleybal
waterplezierwaterplezier
Contactpersoon André Wagtenveld
Bedrijfsnaam Stijlvol Kamperen Safaritenten

Adres Kretalaan 69
Postcode 7577 KK
Plaats Oldenzaal
Land Nederland

Telefoon +31 (0) 541 514 205
Mobiel +31 (0) 541 514 205
E-Mail administratie@stijlvolkamperen.nl
Website: https://www.stijlvolkamperen.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Ingerichte safaritent hure..

Vollenhove - Overijssel, Nederland

6 personen 2 slaapkamers

Op camping het Akkertien, overdekt zwembad, luxe 6 persoons safaritent huren met eigen privé-sanitair. Giethoorn De Weerribben,  en dichtbij Blokzijl-Zwartsluis. Familie-camping van Ardoe..


Huisdier toegestaanTVParkeerplaatsSpeeltuinTerras per nacht vanaf € 55 Bekijk verblijf

Ingerichte Safaritent hure..

Wiltz - Luxemburgse Ardennen, Luxemburg

6 personen 2 slaapkamers

Op camping Kaul met zwembaden en glijbanen 6 persoons ingerichte safaritent huren, luxe kamperen in Luxemburg dat is Glamping. Luxemburgse Ardennen, kamfperen in een ruime en luxe ingerichte saf..


Huisdier toegestaanSpeeltuinTerrasWi-FiZwembad per nacht vanaf € 55 Bekijk verblijf