Tsjechië

Tsjechië

Praag, Reuzengebergte, Moldau, Elbe, het zijn slechts een paar klinkende namen van Tsjechie. Tsjechie is een fantastisch vakantieland. De Tsjechische berggebieden zijn heerlijk om door te wandelen en te fietsen. En de winters ideaal voor de wintersport. Tsjechie is een land vol bezienswaardigheden. Historische steden als Telc, Kutna Hora en Olomouc. De bronnenbadplaats Karlovy Vary met begin twintig eeuwse grandeur. De intrigerende landgoederen Lednice en Valtice. De Nationale Parken Reuzengebergte en het Boheemse Woud.

Het klimaat van Tsjechie behoort tot het Midden Europese type waarin het klimaat van west naar oost een s.. Lees verder »

5-persoons bungalowtent

Sluknov, Tsjechië

6 personen 3 slaapkamers

De bungalowtent is van maandag tot maandag te boeken, de tunneltent van zaterdat tot zaterdag. De tent staat op een ruime plek van minimaal 100m² en de tent is circa 27 vierkantenmeter. Er zijn ..


ParkeerplaatsSpeeltuinTerrasTrampolineWasmachine per week vanaf: € € 420,- Bekijk verblijf

6- persoons Blokhut

Sluknov, Tsjechië

6(max 4 per. 12+ jr) personen 2 slaapkamers

De blokhutten zijn voor 6 personen(maximaal 4 volwassenen). Ze zijn erg ruim opgezet met een ruime overdekte veranda waar het geen straf is om te zitten op een warme zomeravond. Elke blokhut heeft ee..


ParkeerplaatsSpeeltuinTerrasTrampolineWasdroger Al vanaf: € 40,- Bekijk verblijf

6-persoons tunneltent

Šluknov, Tsjechië

6 personen 5 slaapkamers

De tunneltent is alleen van zaterdag tot zaterdag te boeken, de  bungalowtent van maandag tot maandag De tent staat op een ruime plek van minimaal 100m² en is zelf ook zeer ruim opgeze..


ParkeerplaatsSpeeltuinTrampolineWasdrogerWasmachine Vanaf € €35,- Bekijk verblijf

C2 - Vakantiehuis Reuzenge..

Lampertice, Tsjechië

5 personen 2 slaapkamers

Vakantiehuis Reuzengebergte Tsjechie - 2 tot 6 personen Vakantiehuis Reuzengebergte (max. 6 personen) in Lampertice, Reuzengebergte - Tsjechië. Dit mooie en knusse vakantiehuis is modern ingeric..


HoutkachelHuisdier toegestaanTVMagnetronOven 9.6 Bekijk verblijf

C3 - Vakantiehuis Reuzenge..

Lampertice, Tsjechië

2 - 8 personen 3 slaapkamers

Vakantiehuis Reuzengebergte Tsjechie - voor 2 tot 8 personen Dit 6 tot 8 persoons vakantiehuis is zeer netjes en ruim opgezet in het Reuzengebergte in Tsjechië. Het vakantiehuis is uitermate ges..


HoutkachelHuisdier toegestaanTVMagnetronOven 9.4 Bekijk verblijf

C4 - Groepsaccommodatie Re..

Lampertice, Tsjechië

14 personen 5 slaapkamers

Groepsaccommodatie Reuzengebergte Tsjechie - 8 tot 14 personen Deze nette en zeer ruim opgezette groepsaccommodatie in het Reuzengebergte in Tsjechie voor 14 personen. Het mooie vakantiehuis is ..


HoutkachelHuisdier toegestaanTVMagnetronOpen haard 9.4 Bekijk verblijf

Kampeerplaats

Sluknov, Tsjechië

0 personen 0 slaapkamers

De camping is ruim en zeer uitgestrekt. Elke kampeerplek is minimaal 100m2 groot. Alle plekken zijn voorzien van elektra en een waterpunt in de buurt. De ruimte en het uitzicht over de heuvels zorgen ..


Huisdier toegestaanParkeerplaatsSpeeltuinTrampolineWasdroger Al vanaf: € € 15,- Bekijk verblijf